Welkom bij de TBP Group. Wij zijn met verschillende bedrijven actief in de creërende fases van gebieds- en vastgoedontwikkeling. Dit doen we met één gezamenlijke missie: het creëren van duurzame omgevingen die bijdragen aan ieders geluk. 

Gebouwd op 20 jaar ondernemerschap

Erik Moederscheim en Ruud Moonen, founders van de TBP Group, hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het ruimtelijk domein. Gestart met MoederscheimMoonen Architects in 2005 hebben ze in 2021 een volgende stap gezet met de start van Scope Spatial Strategy en Sustain Real Estate Consultancy. Met het onderbrengen van deze bedrijven in de TBP Group hebben Ruud en Erik een platform gecreëerd van waaruit zij het liefst ondernemen: onafhankelijk, klantgericht en altijd met de blik op het grotere geheel. 

We draw
the bigger
picture.

Onze aanpak

Vanuit de TBP Group zijn we in staat om vragen uit de markt vanuit verschillende perspectieven te benaderen. Van haalbaarheidsanalyses en masterplanning en van ontwikkelopdracht tot gebouwontwerp. Het start met het goede gesprek en een brede analyse. Benieuwd wat TBP Group voor jou kan betekenen? 

ScopeSpatialStrategy TBPv3

Conceptontwikkeling voor gebouw en gebied
MoederscheimMoonen TBPv2

Architectuur, stedenbouw en interieur